Despre noi

Elena Musatoiu
“ Totul din toate pentru toți! Spre bucurie, sănătate și liniște sufletească! “
Proiectul “Medissa Vita” l-am realizat din pură pasiune și reprezintă valorificarea pentru semenii mei a unei pasiuni îndelungate pentru naturopatie și terapii alternative, sub aspectul lecturii și a studiului.

Ulterior anilor petrecuți în limita lecturilor, s-au adaugat multe cursuri pentru certificarea specializărilor în vederea lansării proiectului “Medissa Vita”. Cabinetul “Medissa Vita” vă oferă diverse terapii complementare cu un singur țel - realizarea echilibrării corp-minte-suflet din perspectiva aprecierii holistice. Toate aceste terapii sunt validate de experientă, sunt adaptate nevoilor reale ale celui care se solicită permițând astfel un grad înalt de individualizare a recomandărilor care se impun. Aceste terapii sunt realizate cu dăruire, cu deplină deschidere către un nivel bun de comunicare cu clientul , cu aplicarea unui nivel corespunzător de profesionalism și pasiune, într-un cuvânt, cum ne place să le denumim- “terapii cu mult suflet”.

Pentru situații și nevoi speciale aceste terapii pot fi combinate în forma unui program care are ca finalitate armonizarea întregului pe care îl reprezinți TU, cel care ai solicitat serviciile noastre. Rezultatele obținute sunt cele care ne validează prezentarea noastră și reprezintă efortul conjugat al terapeuților certificați multidisciplinar în terapiile complementare, în dezvoltarea personală din perspectiva sănătații holistice. Pentru acest obiectiv oferim evaluare, testare, terapii prin biorezonanță magnetică cu aparatul Eductor 64, pachete de control periodic pentru prevenție realizate cu aparatul Quantum Analyser, terapia prin culoare, cu cristale, terapia cu sunete, terapia cu plante medicinale, terapia cu uleiuri esențiale, aplicând aici procedura unică de psihologia aromelor realizând propriul tău aroma diagnostic, terapia Bowen, terapia florală Bach, terapia Access Bars, terapiile non invazive pentru înfrumusețare, menținere, încetinirea procesului de îmbătrânire, s.a.

Rodica Elena Mușătoiu, Fondator

Medissa Vita

Certificate

Ce spun clienții noștri