Terapia Vibrationala Rife

Terapia cu sunete

 

Inventatorul acestei terapii, Raymond Rife s-a nascut la 16 Mai 1888 in Nebraska, SUA. In anul 1913 si-a luat doctoratul in Germania la Universitatea din Heidelberg. In anul 1929 a dezvoltat un prototip al microscopului universal care avea capacitatea de marire de 60.000 de ori. Cu acest microscop a studiat fiecare tip de bacterie,  si actiunea unor frecvente sonore asupra acestora, reusind astfel sa le distruga. Prin studii succesive si distructii selective, Rife a obtinut distructia bacteriilor specifice pe baza efectului rezonantei simple, exemplu in acest sens fiind frecventa de 114Hz care sparge paharul de sticla-acest nivel de distructie a fost denumit- „Rata oscilatiei mortale”.

Rife a observat in experimentele facute ca, tumorile canceroase dispar la anumite frecvente dar diferit de modul de distructie al bacteriilor si astfel Rife a inceput sa studieze virusii. Dupa mii de experimente Rife a facut anuntul concluziv- „Cancerul este cauzat de un virus iar dispozitivul creat poate distruge virusurile”- in aceasta modalitate se poate ajunge la vindecarea cancerului. Rife a fost primul care a izolat acest virus si a explicat faptul ca-„frecventele nu distrug celula canceroasa dar distrug virusul care infecteaza celula canceroasa iar cand virusul este omorat acesta se descompune intr-un amestec de substante chimice toxice, substante care vor omora ele celula gazda”. Aceste celule gazda distruse vor fi ulterior digerate de catre sistemul imun- astfel starea generala se imbunatateste rapid.

In anul 1929 lumea academica medicala recunoaste unanim importanta descoperirilor lui Rife insa , incepand cu 1934 oficialii din domeniul sanatatii pornesc un adevarat asalt direct si mediatic impotriva acestor proceduri si a rezultatelor obtinute. Mult mai tarziu, in anul 1950, preluand cercetarile lui Rife, John Crane publica o lista a frecventelor care pot atinge „rata oscilatiei mortale” dar a plasat aceste frecvente in banda joasa audio si nu in Hz precum a procedat Rife. In anul 1986, Bery Lynes a reluat munca lui Rife dezvoltand noi frecvente si protocoale, toate in spectrul audio iar continuarea cercetarilor a condus la adaugarea unor noi frecvente aplicabile pentru SIDA, boli neurologice, detoxifierea organismului, refacerea ADN si ARN si mentinerea structurii telomerilor. NASA a contibuit la largirea portofoliului de frecvente aplicate ca urmare a procedurilor frecventiale folosite pentru tratarea cosmonautilor in spatiu.

Pornind de la afirmatia lui A. Einstein-„Totul este vibratie” au aparut multe aparate care folosesc principiul rezonantei descoperit de catre Rife. S-au studiat si confirmat astfel frecventele celor treizeci si opt de remedii florale Bach confirmandu-se eficienta deosebita a acestora intrucat respecta principiul homeopat bazat pe frecventa vibratorie specifica fiecarui remediu. Din anul 2012 au fost catalogate tulburarile din spectrul autist iar stiinta a progresat prin studiile efectuate cu diverse aparate pentru scanarea corpului uman si stabilirea a diversi parametrii a corpului uman pe baza principiului HRV-„Heart rate variability” se pot detecta frecventele necesare fiecarei persoane. Spre realizarea acestei detectari s-a pornit de la aspecte deplin elucidate in sensul ca orice afectare a organismului uman determina ca prima modificare alterarea PH-ului din acea zona a corpului, ceea ce face ca aparatul sa determine modificarea frecventei normale a respectivului organ.

Drept urmare aplicarea frecventei corecte necesara de a readuce respectivul organ al corpului la o functionalitate normala poate sa creasca eficacitatea terapiilor clasice, conventionale, alopate. In terapia Rife folosirea frecventelor se aplica alaturi de terapia conventionala, astfel folosirea frecventelor asigura un sprijin cu valoare de adjuvant in restabilirea sistemului imun al persoanei, eliberand formele virale si bacteriene asociate bolii si nu in ultimul rand, cu o importanta deosebita detoxifierea de toate toxinele in exces generate ca urmare a aplicarii terapiilor conventionale.

In cabinetul nostru se aplica terapia cu tonuri de vindecare pe frecvente prestabilite in functie de localizarea problemei de sanatate respectiv pe organ, pe sistem , pentru care se face aplicatia. De asemenea, in cabinetul nostru oferim la nivel de practician autorizat de catre Bach Center, Londra- terapia cu remedii florale Bach cu eficienta deosebita in restabilirea echilibrului emotional al persoanei.