Contact
- Telefon: +40-735-978-857
- Email: office
@
medissavita.ro - Adresa:
Timișoara - Orar: L-V : 09:00 - 18:00
- Adresă: Calea Sever Bocu, Nr. 7, Bl. 13/A, Ap. 1, Timișoara
- facebook.com /medissavita.ro
Prin definitie, dezvoltarea personala include activitati care au scopul de a imbunatati starea de constientizare, depasirea barierelor, identificarea si apoi dezvoltarea talentelor si abilitatilor, astfel imbunatatind calitatea vietii si contribuind la realizarea aspiratiilor si a viselor personale. Consilierea se adreseaza persoanelor care se confrunta cu o sursa de nefericire sau de neimplinire, persoane care au dificultati de adaptare, persoane care simt o puternica dorinta pentru schimbare, maturizare si dezvoltare personala.
Consilierea, poate fi indreptata catre o situatie de criza care impune selectarea resurselor optime pentru rezolvarea acestor situatii care pot fi de natura sociala, profesionala sau familiala. Consilirea este orientata spre obtinerea starii de bine, oferind o pespectiva diferita asupra situatiei pe care persoana in cauza o parcurge, orientata spre invatarea unei noi modalitati de a depasi in mod eficient problemele si provocarile.
Cei care apeleaza la sedinte de consiliere pentru dezvoltare personala sunt interesati de propria evolutie, doresc sa se cunoasca mai bine, doresc sa activeze capacitatea de a gestiona barierele sau momentele de impas ivite, doresc sa gaseasca echilibrul personal prin activarea propriilor resurse, sa obtina mai mult de la propria existenta prin utilizarea eficienta a resurselor personale. Consilierul pentru dezvoltare personala, lucreaza cu persoane sanatoase din punct de vedere psihic si ofera ajutor prin identificarea resurselor proprii, pentru a explora si depasi diverse stari si situatii care pot impiedica evoluatia personala sau profesionala. In cadrul, sedintelor de consiliere un consilier va ajuta persoana care solicita sedinta de consiliere sa descopere sau sa redescopere propriile resurse interioare si anume calitatile, talentele, valorile, visele pe care apoi, prin aplicare eficienta le pot transforma in realitate.
Un consilier ii va indruma pe ceilalti sa devina independenti, sa constientizeze ca se pot ajuta singuri si ii pot impulsiona pe cei din jurul lor imbunatatind astfel calitatea vieti. Specialistul in consiliere identifica solutiile constructive pe care oamenii le au la dispozitie si despre existenta carora trebuie sa devina constienti. Specialistul in consiliere este o persoana neutra si impartiala care acorda respect si incredere celor care i se adreseaza, situatie in care toate discutiile din cadrul sedintei de consiliere sunt strict confidentiale.