Cromoterapia

Programul Senso - Sapphire
Frumusete prin metode energetice noninvazive

 

Sistemul de mentinere a frumusetii, de reintinerire, de profilaxie anti imbatranire – anti aging Senso-Sappfire este conceput pentru a facilita un process de relaxare profunda folosind posibilitati subtile de remodelare vibrationala- acest proces fiind aplicat cu dispozitivul biofeedback ultraperformant Eductor 6.

Programul, foloseste imagini ghidate si compozitii orchestrate cu atentie ale tonurilor de solfeggio pierdute, reamintind corpului cantecul sau interior astfel, starea creata fiind profund meditativa respectiv acea stare de regasire de sine in care componenta frumusetii este readusa la nivelul sau natural.

Aceasta tehnologie performanta aplicata reuseste sa elibereze muschii corpului, sa realizeze o detensionare blanda, placuta, o diluarea diverselor sentimente, trairi reprimate, dorinte inchistate care au lasat un ecou nedorit asupra chipului, a privirii, a posturii corpului.

Programul imprima capacitatea individuala inteligenta de gestionare si eliberare a stresului si a tensiunilor acumulate in organism.

Acest program de beauty impreuna cu terapia Access Face-lift si insotite periodic de terapia cu sunet, de terapia cu cristale, de terapia prin culoare reusesc sa aduca rezultate excelente in ceea ce numim infrumusetare nu doar a chipului ci si a intregului organism cu un nivel de mentinere in timp pe care alte proceduri non invazive nu le poate garanta.