Biorezonanta

Eductor 64

 

Evaluarea starii de sanatate prin biorezonanta, se efectueaza cu ajutorul aparatului SCIO-EDUCTOR 64, aparat cu performante deosebite, acesta fiind cel mai puternic dispozitiv de biofeedback proiectat pentru evaluare si terapii de un inalt nivel calitativ. EDUCTOR, lucreaza pentru a stimula si a exploata capacitatea extraordinara a sistemului uman pentru autovindecare.

EDUCTOR – scaneaza corpul clientului si deceleaza deficientele, punctele slabe ale organismului, virusi, bacterii, anomalii in derularea normala a fiziologiei organismului, sensibilitatile alimentare, etc.

EDUCTOR – se raporteaza la reactivitatea biologica si a rezonantei organismului uman si apreciaza nevoile, disfunctile, vulnerabilitatile organismului uman si indica in raport cu acestea terapiile care pot fi efectuate cu ajutorul aparatului Eductor64 asupra disfunctionalitatilor constatate. Fiecare celula, organ, sistem, meridian, emotie are o amprenta electromagnetica caracteristica, sesizabila in sfera energetica a organismului uman si perfect detectabila de catre programul EDUCTOR. Boala poate debuta ca o tulburare de tip energetic respectiv se poate evidentia in sfera energetica si emotionala a organismului uman urmand ca in functie de comportarea responsabila a clientului in raport cu starea sa de sanatate si cu stilul de viata adoptat aceasta tulburare sa ajunga sa se exprime in sfera fizica a organismului uman in forma unei patologii determinate.

Am subliniat sfera energetica a organismului reprezemtata de sistemul subtil energetic al corpului uman in care putem detecta un sistem de avertizare timpurie a dezechilibrelor inscrise in acest sistem. Aceasta perioada de exprimare a dezechilibrelor este tradusa in realitatea clientului care se plange des de diferite simptome, de disconfort cu toate ca analizele de laborator nu evidentiaza vreo perturbare a functiilor. Prin analiza metodelor recurente terapeutul va fi in masura sa ofere informatii in cadrul evaluarii efectuate in legatura cu elementele prezente, depistate care pot fi recunoscute constient de catre client precum ar fi stresul mental si emotional, greselile nutritionale, sensibilitatile si intolerantele alimentare, dezechilibre posibile ale sistemelor organismului, toate acestea fiind evidentiate de catre aparatul EDUCTOR in ordinea prioritatilor organismului.

EDUCTOR – aplica frecventele adecvate pentru a sprijini corectarea dezechilibrelor si a permite corpului sa adopte derularea corespunzatoare unei stari de sanatate si vitalitate de un bun nivel.

EDUCTOR – analizeaza subconstientul clientului evaluat, subconstient care monitorizeaza complexitatea totala a experientelor de viata ale clientului. Subconstientul este cel care trimite in forma recomandarilor in continutul procesului de evaluare terapiile si remediile cele mai potrivite in considerarea de inalt nivel individual a starii de sanatate. In functie de aceste constatari terapeutul va putea recomanda clientului suplimente nutritive, modificari ale stilului de viata, cura de detoxifiere, cura de deparazitare, un mod de viata sanatos sub raportul inteligentei emotionale si va propune clientului sedinte de terapie efectuate de catre aparat stabilind structura si intinderea acestui program raportat strict la concluzia finala a sedintei de evaluare, cu acordul explicit al clientului dupa ce acesta a primit toate explicatiile corespunzatoare si solicitate si accepta responsabilitatea sa pentru starea sa de sanatate in forma unei pregatiri constiente de a implementa recomandarile primite in concluzia finala a procesului de evaluare a starii sale de sanatate prin programul EDUCTOR.

EDUCTOR – adopta terapii de nivel energetic avand capacitatea de a transmite energii corective menite sa ajute organismul uman sa restabileasca echilibrul energetic si ca urmare sanatatea si vitalitatea. Terapiile de ordin energetic vizeaza localizarea si deblocarea blocajelor existente in fluxul de energie vitala a organismului, stimuleaza procesele de reparare si detoxifiere, poate aduce un grad controlat de desensibilizare in raport cu alergiile constatate, reduce gradul de stres evidentiat, imprima si corecteaza starea implicita a echilibrarii emotiilor creatoare de disfunctii, echilibreaza centrii energetic ai organismului conducand astfel spre curatarea si repararea disfunctiilor evidentiate in aura energetica a persoanei – aura energetica pe care programul EDUCTOR o evidentiaza cu mare acuratete.

EDUCTOR – are posibilitatea de a identifica si de a indeparta cauza de stres, poate aduce ameliorare si reparare asupra organelor afectate functional, elimina blocajele fluxului de energie din organism, reduce simptomele prin terapia directionata asupra durerii, si se poate focusa asupra organismului in integralitatea sa evaluand pe langa planul fizic si planul spiritual, mental si emotional reprezentand o performanta unica a acestui program in raport cu alte aparate existente in prezent pe piata.

EDUCTOR – are capacitatea de evaluare cu terapiile necesare implicate in situatiile care vizeaza blocajele psihoemotionale, atacuri de panica, inlaturarea radicalilor liberi si ai dependentelor, echilibrarea metabolic si hormonala s.a. Capacitatea de autofocalizare a aparatului face ca terapiile directionate sa fie adaptate strict persoanei evaluate, participand si stimuland deopotriva capacitatea de autovindecare a celui evaluat.

EDUCTOR – reprezinta un program de varf al medicinii energetice, total neinvaziv, nedureros, nu presupune probe biologice care foloseste frecvente de nivelul celor homeopate care pot fi directionate tintit asupra nevoilor clientului.

EDUCTOR – prin terapiile incluse in program poate aplica asupra urmatoarelor situatii pe care le enumeram selectiv si nu exhaustiv:

 • Terapia ANTI –AGING – dizolvarea depozitelor adipoase, hidratare, oxigenare, detoxifiere, ameliorarea statusului pielii prin reducerea ridurilor si imbunatatirea texturii, echilibrare hormonala, stimularea imunitatii, calcularea varstei reale a tesuturile conjunctive, a varstei energetice si metabolice, amelioreaza calitatea firului de par, impiedica caderea parului si poate contribui la revenirea unei calitati bune a firului de par.
 • ECHILIBRARE - echilibrarea centrilor energetici, echilibrarea aurei energetice, introspectiv asupra existentei unor trauma fizice si psihice, echilibrarea neurologica, echilibrarea somnului si a starii de relaxare, echilibrarea functiei digestive, s.a.
 • HOLOLINGVISTICA – corectarea undelor cu efect nefavorabil asupra organismului, deblocarea emotiilor ascunse, “ingropate” inconstient care au condus la disfunctionalitati sens in care exemplificam – frica afecteaza rinichii si caile urogenitale, ura si furia afecteaza ficatul si vezica biliara, melancolia, tristetea afecteaza plamanii, tristetea si disperarea afecteaza inima si sistemul circulator, grijile afecteaza splina si sistemul imunitar, lipsa bucuriei vietii si starea de lipsa de recunostinta fata de darul vietii afecteaza pancreasul, sentimentele, nemultumirile neverbalizate si mentinute in interior conduc la deprecierea functiei tiroidei.
 • MENTAL – inlaturarea stagnarilor si blocajelor emotionale si mentale, scanarea undelor cerebrale, imbunatatirea memoriei, imbunatatirea capacitatii de intelegere si invatare, imbunatatirea concentrarii, etc.
 • AUTOCOLOR – terapia trateaza verificand reactivitatea organismului la culorile de baza si a nuantelor derivate, ceea ce conduce la 256 de culori diferite din care aparatul afiseaza culoarea optima pentru client/pentru ziua in care se efectueaza evaluarea, celelalte terapii stabilite a fi derulate in acea zi de evaluare se vor derula sub amprenta acestei culori optime selectate.
 • SPINAL – terapia se focalizeaza asupra fluxului energetic din coloana vertebrala indicand zonele cu sensibilitate maxima, ameliorand aceste zone de sensibilitate.
 • SPORT INJURY – programul contine si o componenta speciala pentru sportivi sub aspectul constructiei musculare, stimularea coordonarii, flexibilitate, stimulare mentala, repararea calitatii ligamentelor si a cartilagiilor, s.a.
 • DETOXIFIERE – programul furnizeaza informatii energetice despre stresorii interni si externi, gaseste zonele afectate, stabileste modalitatea de detoxifiere de care organismul are nevoie iar caracterul complex al acestui program permite aplicarea detoxifierii tintit asupra aditivilor, pesticide, substante chimice neadecvate, metale grele, mercur.
 • BIOFEEDBACK – acest program este alcatuit din mai multe subprograme destinate reducerii gradului de stres, relaxare, revigorarea proceselor constientului.
 • EEG, EKG, FREQ – programul testeaza si corecteaza unde cerebrale, sistemul nervos autonom, analizeaza bataile inimii, ritmul cardiac, adopteaza terapiile pentru echilibrarea sistemului nervos simpatic si parasimpatic, acceseaza campurile polimorfe pana la cea de a zecea dimensiune.
 • ANALIZA SANGELUI IN CAMP INTUNECAT – programul se directioneaza catre curatirea fluxului sangvin, reducerea colesterolului, imbunatatirea activitatii celulelor si cresterea activitatii sistemului imunitar, evidentiaza inclinatia organismului catre starea de anemie – reuseste sa depisteze cele mai timpurii semne de boala.
 • PROGRAMUL NUTRITIONAL SI HOMEOPATIC – evidentiaza si corecteaza dezechilibrele nutritionale afisand recomandari de ordin strict individual. Masoara reactivitatea corpului la vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, hormoni.
 • ENERGII PERVERSE – programul detecteaza existenta energiilor negative din campul persoanei testate, indica influenta electrosmogului asupra organismului – telefon mobil, WI FI, computer, cuptor cu microunde. Programul poate detecta stresul geopatogen existent de genul nodurilor Hartmann, poate corecta aceste energii negative si de asemenea poate evidentia existenta unui atac energetic asupra persoanei.

Aplicatiile programului EDUCTOR pot avea efecte considerabile asupra corpului uman evidentiate prin: realizeaza o relaxare generala la nivel fizic si psihic, activeaza puterea de autovindecare, creste vitalitatea celulara, echilibreaza centrii energetici si ii aliniaza, elibereaza meridianele energetice de blocajele existente asigurand astfel un flux normal al energiei vitale in organism, evidentiaza si poate elimina din subconstientul persoanei traumele declansatoare de stres si disfunctiuni, poate curata si alinia mediul ambient in care este amplasat, detecteaza si anihileaza atacurile energetice sub diverse forme evidentiate a fi existente in sfera energetica a persoanei evaluate.

Atacurile psihice in sfera energetica pot avea efecte grave cu consecinte dificil de controlat precum ar fi depresia, anxietatea, predispozitia la accidente, pierderea serviciului, probleme financiare. Atacurile psihice pot influenta campul energetic si aura persoanei determinand o contaminare energetica exprimata cateodata in functie de starea generala a persoanei si accesul acesteia la un grad de constientizare la forme patologice exprimate in forma sindromului de oboseala cronica, fibromialgia cu simptome de dureri in tot corpul, incapacitate de gestionare a gradului de oboseala, tulburari de somn. Programul EDUCTOR poate detecta trauma reprezentata de o leziune fizica sau psihica, poate calcula cu precizie anii de viata in care aceasta trauma s-a produs si s-au instalat in organism consecintele, organele care au fost afectate, emotiile implicate, corectand informatiile negative accelereaza semnificativ vindecarea. Traumele afecteaza capacitatea persoanei de a face fata in mod adecvat stresului iar absenta eliminarii consecintelor traumelor pe termen lung poate genera in timp boala.

Programul EDUCTOR poate aplica amprenta energetica a REMEDII FLORALE BACH pentru – frica sub mai multe forme de anxietate, timiditate, fobii, atac de panica, singuratate preocupare pentru binele celorlalti, nehotarare, sensibilitate excesiva, sentimente negative de ura, razbunare, invidie, dezamagire si disperare, interes insuficient fata de prezent, lipsa respectului si a iubirii de sine. Programul EDUCTOR poate stimula activitatea celulelor stem care reprezinta furnizorii de celule noi pentru organism astfel incat stimularea celulelor stem din corp sa contribuie la refacerea tesuturilor afectate si la un grad corespunzator de inlocuire a celulelor moarte contribuind astfel la mentinerea sanatatii si la prevenirea importanta a procesului de imbatranire prematura. Celulele stem reprezinta pentru organismul uman o armata proprie de medici microscopici asupra careia pot fi directionate recomandari de disciplina si activare strict individuale nevoilor evidentiate prin evaluarea starii de sanatate efectuata asupra clientului cu programul performant al aparatului EDUCTOR.


Consideratii generale cu privire la evaluarea starii de sanatate prin Quantum resonance analyser

 

Aparatul Quantum Analyser procedeaza la stabilirea mai multor parametri in raport cu starea organelor, a sistemelor, a nivelului de vitamine si minerale, s.a. masurand rezistenta galvanica a epidermei. Corpul uman este un agregat format dintr-un numar imens de celule ce se afla in continua miscare, dezvoltare, diferentiere, regenerare si degenerare. Celulele se reinnoiesc prin diviziune celulara, 25 mil. de celule se divid intr-o secunda la un adult iar celulele sangelui se reinnoiesc cam 100 mil. pe minut. In procesul de diviziune si crestere nucleele si electronii ce orbiteaza in jurul nucleelor sunt incarcati electric, in miscare cu o viteza foarte mare, emitand constant unde electromagnetice.

Quantum Analyser are ca principiu de functionare analiza cuantica a rezonantei magnetice si implica inovatii de tehnologie avansata din medicina bioinformatica. Echipamentul electronic Quantum Analyser foloseste medicina cuantica ca baza teoretica, sistemul electronic colecteaza campul magnetic slab al celulelor corpului uman, il analizeaza si determina starea de sanatate a persoanei testate, principalele sale probleme de sanatata, selectand recomandari standard de prevenire.

Aparatul Quantum Analyser este de ultima generatie si are capacitatea de a scana si a constata emisia energetica a intregului organism – organe si sisteme. Precizia constatarilor efectuate se cuprind in limitele unei plaje de apreciere privind starea organelor cuprinsa intre 88 – 94%. De asemenea, viteza de lucru este remarcabila sub aspectul analizei si a evidentierii raspunsurilor, insa acest aparat nu este calificat in sfera instruentelor medicale. Aparatul D.M. – 918 B Quantum Magnetic Analyser, aparat de ultima generatie pentru diagnosticarea starii de sanatate a organismului folosind tehnologia electromagnetica respectiv biorezonanta magnetica avand o ultima versiune de software 2017.

Sfera de analiza a aparatului sus mentionat cuprinde aplicatii privind:

 • Calitatile fizice de baza
 • Continutul de zahar din sange
 • Afectiuni ale oaselor
 • Densitatea mineralelor din oase
 • Sistemul cardiovascular si cerebrovascular
 • Functia hepatica si a vezicii biliare
 • Functia gastrointestinala
 • Functia genito-urinara
 • Functia rinichilor
 • Functia plamanilor
 • Afectiuni reumatice
 • Sistem endocrine
 • Sistem imunitar
 • Elemente: vitamine/minerale
 • Testul functionarii pielii.

Sistemul Quantum Analyser reprezinta o modalitate de investigare neinvaziva si nedureroasa astfel ca elimina cele mai importante senzatii de disconfort ale pacientului. Pentru a se desfasura analiza, procedura nu implica intepaturi, substante de contrast, leziuni prin iradiere. Aspectul deosebit de important de relevant este acela ca analiza efectuata vizeaza toate compartimentele corpului uman. Insemnatatea este deosebita pentru ca patologiile nu se instaleaza independent la un anumit nivel al corpului uman ci sunt rezultatul unui cumul de factori – in acest sens exemplificativ gastrita care are o evidenta componenta psihologica este influentata si de sistemul nervos, tranzitul intestinal este modulat si de secretiile glandelor anexe ale tubului digestiv – bolile sistemului cardiovascular sunt in stransa legatura cu cele ale sistemului renal. Nu in ultimul rand trebuie apreciata componenta profilactica raportat la scanarea cu ajutorul analizorului cu biorezonanta magnetica.

Boala nu apare la fel de brusc precum simptomatologia, boala reprezinta stadiul final al unor modificari ce apar timpuriu si care prin sumatie si evolutie culmineaza prin aparitia unor stari care alerteaza persoana in cauza alerta care se poate produce tardiv. Ca urmare, este deosebit de important de retinut aspectul ca – analizorul are capacitatea de a identifica schimbarile care nu au devenit sesizabile prin alterarea starii de bine a pacientului si astfel se poate lucra la prevenirea aparitiei bolii diminuand substantial riscurile la care este expusa persoana. Analizorul cu biorezonanta quantum ofera o metoda foarte complexa, rapida, neinvaziva, nedureroasa prin care se poate face o analiza completa a intregului organism, poate identifica o disfunctie inca nematerializata in forma unei boli dar in egala masura si patologii insotite de simptome.


Reducerea nivelului de stres


Reducerea nivelului de stres este o modalitate foarte importanta si extrem de eficienta de diminuare a riscului de boli cardiovasculare, diminuarea stresului oxidativ asupra celulei, mentinerea unui nivel corespunzator de detoxifiere a organismului. Am subliniat primarea diminuarii riscului de boli cardiovasculare ca fiind un exemplu raportat la prevalenta acestor boli, a accelerarii procesului de vindecare avand in principal la baza scaderea tensiunii arteriale in situatia de hipertensiune.

Adesea cautam sursele de stres in evenimentele exterioare insa, stresul este cauzat, de fapt, de propriile noastre reactii emotionale la evenimente. Desi fiecare isi doreste sa faca pasi practici pentru reducerea stresului, cel mai important lucru de invatat este cum sa iti stapanesti propria reactie la stres, in momentul cand acesta apare sau pregatirea personala pentru o situatie potential stresanta.

In situatia in care ai acumulat mult stres fara a-l putea gestiona, fara a avea posibilitatea sa il eliberezi, si primele semne sunt observabile pe starea de sanatate, cea mai eficienta o consider a fi orientarea catre terapiile complementare.
Orientarea catre terapiile complementare ar trebui sa aiba in prim plan sedinte de biorezonanta magnetica Eductor 64, sedinte pentru echilibrarea centrilor energetici ai organismului, modificari ale stilului de viata in sensul aplicarii unui proiect de durata privind un stil de viata sanatos, sedinte de Access Bars si sedinte de Theta Healing.

In situatia in care urmarile stresului acumulat s-au exprimat intr-o forma pregnanta in corpul fizic se va impune negresit consultatia medicului de familie, a medicului specialist, care in stabilirea diagnosticului se va putea folosi de constatarile din punct de vedere energetic si a nivelului de stres prezent, efectuate de catre terapeutul in terapii complementare. In situatia instituirii unui tratament medicamentos, absolut obligatoriu de urmat, sedintele de terapie vor putea fi urmate in continuare pentru reducerea nivelului de stres, cu o subliniere speciala pentru sedintele de biorezonanta magnetica, rezultatele obtinute in terapie vor putea sa contribuie decisiv la succesul deplin al tratamentului medicamentos instituit, medicul fiind cel care va putea determina evolutia pozitiva a pacientului.