Terapii Access

Acces Consciousness


Aceasta tehnica se refera la o serie de instrumente si metode de lucru cu voi insiva si cu ceilalti. In traducere libera se numeste Acces la Constiinta. Cu alte cuvinte suma de metode pe care tehnica le ofera ne permit noua si ne invata deopotriva sa trecem dincolo de minte, dincolo de emotii si dincolo de orice posibila dualitate si vom ajunge acolo unde suntem noi insine. Ajungand aici se impune intrebarea: noi ce suntem in esenta? – Noi suntem constiinta pura. Odata ajunsi la aceasta concluzie o alta intrebare se impune: - Ce inseamna sa fi constient si ce se poate intelege prin constiinta?

Constiinta este singurul lucru care are capacitatea de a aduce schimbari in viata noastra. Aducand schimbari fundamentale in viata noastra, aceasta stare benefica se transmite intregii noastre planete. Constiinta noastra este vehiculul care faciliteaza conectarea si comunicarea cu divinitate prin mijloace pe care fiecare le va selecta conform propriei consideratii, respectiv meditatia, rugaciunea.

Pentru schimbarile de ordin planetar, constiinta reprezinta cheia de acces si nu asa cum se incearca sa se acrediteze prin tehnologie de varf, prin razboi, prin revolutii sociale brutale. O lume mai buna dominata de intelegere si cooperare poate fi obtinuta prin evolutia pozitiva a nivelului de constiinta. Nivelul de constiinta este cel care are capacitatea de a declansa eliberarea de frica aducand prin aceasta eliberare libertatea in primul rand a individului iar libertatea reala a individului va schimba cooperarea intre oameni si intre tari.

Nivelul global de constiinta va imprima capacitatea de supravietuire, ceea ce  nicioadata nu va putea sa vina dinspre inteligenta aroganta si egoista. Desigur s-a intamplat ca, si tu privind in jurul tau ai avut imboldul de a schimba lucruri in jurul tau si in viata ta, insa, nu ai aplicat aceasta tendinta pentru ca ai omis cheia si esenta lucrurilor adica constiinta. Constiinta acea stare pura de A FII – EU SUNT care cuprinde toate posibilitatile, nu va putea fi exclusa deoarece transformarile pe care le-am obtine pentru noi si pentru ceilalti cu excluderea nivelului de constiinta nu ar avea caracter profund si viabil.


Acces Bars


Este o tehnica care activeaza 32 de benzi de energie la nivelul capului, benzi de energie care contin convingeri, puncte de vedere fixe, energii blocate, emotii coplesitoare in legatura cu multe aspecte ale vietii tale. Aspectele vietii tale pot fi  - controlul, creativitatea, sanatate, bani, corp, vise, sperante, etc. Aceste benzi de energie reprezinta conexiunea noastra cu subconstientul nostru, care prin aplicarea acestei tehnici este curatat de tot balastul rezidurilor adunate, pe care ulterior nu am mai stiut calea potrivita pentru a le curata.


Acces facelift energetic, antiaging

 

Tehnica de Facelift Energetic este o metoda exceptionala de a intineri fata dar si intregul corp datorita restabilirii energiei fetei. Tehnica reuseste sa imprime o relaxare profunda menita sa aduca la lumina zilei, la suprafata vizuala a fetei – frumusetea ta interioara intr-un mod uimitor.

Gary  Douglas – fondatorul Access Consciousness si creator al tehnicii Facelift Energetic afirma cu convingerea rezultata din practica faptul ca realizarea fluenta a 20 de sedinte de Facelift Energetic confera caracter permanent sau de lunga durata efectelor minunate obtinute prin aceasta tehnica, acest caracter fiind in sinergie cu stilul de viata a celui ce primeste sedintele de tehnica, iar pentru fata ta timpul se opreste iar efectele imbatranirii se vor estompa in mod uimitor. Stabilitatea, starea de calm si relaxarea vor reusi sa deblocheze intreaga ta fiinta deoarece efectele acestei tehnici sunt cumulative si cresc de la o sedinta la alta. La perceptia ca, intreaga ta fiinta a intrat intr-un proces de deblocare se va adauga bucuria unui chip foarte placut. Acest proces de corp energetic activeaza 30 de fluxuri energetice distincte care vor determina pe de o parte structura celulara a fetei sa se schimbe, iar pe de alta parte va ajuta corpul tau sa se elibereze de emotii, judecati impuse de catre tine la adresa corpului tau, sa se elibereze de rigiditati si tensiuni acumulate in muschi, care conduc la contractie si crispare.

Nu uita, pe fata ta, au ramas intiparite emotii, stress, sentimente si ganduri negative de-a lungul vietii iar aceasta tehnica unica readuce fluxul natural al energiei si elimina blocajele, muschii incepand astfel sa se relaxeze iar pielea fetei tale va intineri. Persoanele care au urmat 20 de sedinte din aceasta tehnica energetica unica au declarat rezultate pozitive, deosebita satisfactie si aceste rezultate incep a fi evidente cu a 3-a sedinta iar dupa sedinta cu nr. 20 cei care au urmat aceste sedinte confirma reactia persoanelor din jur ca fiind uimitoare, reactii prin care se solicitau explicatii in sensul ca, nu este vorba de o interventie chirurgicala estetica.

Facelift-ul Energetic se recomanda a fi urmat ulterior unor sedinte de tratament cosmetic profund pentru stabilizarea si amplificarea rezultatelor. De asemenea, interventiile de chirurgie estetica cu o nota speciala asupra acelora care au scop modificari importante ale fetei in scopul intineririi, rezultatele acestor interventii pot fi mentinute si chiar amplificate prin tehnica de Facelift Energetic deoarece energiile activate conduc la echilibrare emotionala, la disolutia aspectelor negative astfel incat persoana care a beneficiat de interventia chirurgicala estetica se va adapta mult mai bine la rezultatele obtinute, iar tehnica Facelift Energetic va conferi durabilitate in timp rezultatelor spectaculoase.

Opinia noastra este aceea ca, aceasta tehnica de Facelift Energetic se impune a fi aplicata si inainte de o interventie chirurgicala de estetica asupra fetei deoarece pregateste prin eliberarea emotionala, a statusului muscular, asigurand fluxul natural al energiei si eliminand blocajele de maniera in care relaxarea corespunzatoare se va instala la un nivel bun care sa permita efectuarea interventiei estetice cu un posibil prognostic foarte bun.