Theta Healing

Theta Healing


Tehnica Theta Healing este o metoda renumita de vindecare, creata in anul 1995 de catre Vianna Stibal, iar inceputul acestei tehnici a insemnat dobandirea sanatatii de catre Vianna Stibal in situatia unui cancer osos cu care s-a confruntat.
Beneficiile aplicarii acestei tehnici sunt multiple insa, sunt centrate pe regasirea bucuriei interioare si a sensului de varf in viata ta mai simplu spus “BUCURIA DE A FII” – o bucurie pe care ai uitat-o.

Tehnica Theta Healing reprezinta o metoda de dezvoltare pentru corpul, mintea si spiritul tau iar in derularea acestei dezvoltari vei putea curata convingerile tale adanc inradacinate care te-a limitat in dezvoltare, limitari de genul cunoscut – “Eu nu pot”, “Sunt prea batrana”, “Voi fi ridicola” si alte asemenea limitari. Theta Healing creste puterea ta de a merge inainte in viata si a-ti crea sensul vietii tale iar pentru acest tel, aceasta tehnica nu iti va deschide doar calea ci te va ajuta sa te simti implinit.

De asemenea, aceasta tehnica iti poate deschide calea pentru a te debarasa de convingerile tale ca – ai fi o victima – neputincioasa – plina de teama – vinovatie si te deschide sufleteste catre starea in care vei intelege sa te iubesti pe tine, sa iti acorzi pretuirea cuvenita, moment in care vor reveni stima, respectul, increderea in tine insuti. Devenind astfel “stapanul vietii tale” vei intelege lectiile pe care viata ti   le-a oferit prin situatii, persoane, oportunitati, infrangeri pe care ai fost nevoit sa le intampini in viata ta astfel ca, nu va mai trebui sa le retii ca traume adanc ascunse si neintelese in fiinta ta pentru ca se va elibera vindecarea fizica, vindecarea sufleteasca iar aceasta vindecare antreneaza la randul ei si  vindecarea relatiilor tale cu alte persoane a situatiei tale financiare prin ghidarea ta de a intelege oportunitati noi.

Aplicand grade avansate ale acestei tehnici vei putea sa intelegi energiile subtile care te inconjoara si sa te eliberezi fara teama de energiile negative indreptate catre tine prin atac psihic, atac energetic, intentii rele, invidii, calomnii, s.a.
Eliberarea vindecarii fizice si sufletesti prin aplicarea tehnicii Theta Healing va activa resursele fizice si psihice ale corpului tau si va conduce la inversarea procesului de imbatranire.

Motivele legate de viata ta care ar putea sa constituie un imbold pentru accesarea sedintelor cu aceasta tehnica iar fi potential urmatoarele:

  • ai trecut prin momente mai dificile in viata ta fara sa poti intelege rostul acestora si ai dorinta de a elucida daca a existat o motivatie de nivel mai inalt pentru toate acestea.
  • ai senzatia ca viata ta nu se afla la nivelul asteptarilor tale si nu intelegi cum ai putea sa faci pentru a reusi.
  • ai nemultumiti cu privire la relatiile tale personale si aspecte care  te deranjeaza dar nu intelegi cum ai putea lucra asupra lor.
  • doresti sa poti activa AND-ul tau pentru a putea controla programul de imbatranire.
  • nu ai bani, in pofida eforturilor tale si nu poti sa intelegi in ce anume sta blocajul.
  • doresti sa te eliberezi de sentimentele negative generate in prezent in viata ta, de traversarea unei perioade dificile.
  • doresti sa intelegi de ce anume intri mereu si mereu in acelasi gen de cercuri, relational, financiar, cu toate ca in mod evident nu aduc in viata ta situatii pozitive care sa concure la dezvoltarea ta personala.