Cum să descoperi tămăduitorul din tine
22 Decembrie 2022

Cum să descoperi tămăduitorul din tine

MOTO:
”Ani de-a randul am fost asemenea lui Moise, i-am ajutat pe altii sa ajunga pe Pamantul Fagaduintei, dar mie nu mi s-a permis sa pun piciorul acolo. Lucrurile incep sa se schimbe, ma indrept pentru a fi lasat sa intru pe Pamantul Fagaduintei si am descoperit cu uimire ca, poarta a fost tot timpul deschisa dar trufia, mania si frica mea m-au impiedicat sa intru. Eram chemat sa pasesc pe deplin in destinul meu dar fara vanitate si fara seductia subtila a realizarilor materiale
- Alberto Villoldo -

   

Sistemul stravechi de vindecare medicina spirituala se aplica provocarilor fizice si psihice ale vietii moderne. Medicina spirituala ne va invata despre lumea invizibila a energiei vii radiante care influenteaza lumea vizibila, lumea simturilor si despre forta care armonizeaza respectiv spiritul. Vom fi nevoiti aici sa discutam despre cruzimea care domina omenirea. Primul pas este acela de a invata modalitatea in care poti sa renunti la metodele invechite, sa intelegi identificarea multitudinii de toxine din mediul inconjurator la care suntem expusi si implicarea necesitatii detoxificarii corpului si a creierului, ceea ce este esential pentru vindecare.Vor trebui dezvoltate si cunostintele referitoare la „al doilea creier”  foarte important care se afla in tractul digestiv, pentru a scapa de toxinele din intestine si a gasi modalitatile de a-ti reface cantitatea de bacterii benefice din microbiomul intestinal.


Repararea creierului si a intestinelor este sprijinita de administrarea superalimentelor si a supersuplimentelor. Postul ajuta creierul sa produca celule stem neurale ca sa se repare si sa aiba o calitate superioara.
In fiecare zi, rostit sau nu, ne punem intrebarea cum am putea sa invingem moartea ? – este sectiunea in care vom aprecia asupra tiparelor mentale si emotionale disfunctionale si vom afla substantele din alimente care stimuleaza creierul sa functioneze optim si sa te ajute sa gestionezi stresul.

Centrii de forta din celulele tale mitocondriile sunt mostenite doar de la mama si reprezinta forta vitala feminina. Acesti centrii de forta controleaza longevitatea activand proteine corespunzatoare. Radicalii liberi afecteaza organismul si produc inflamatiile astfel ca orice modalitate de anihilare a acestor efecte negative este deosebit de important. Procesul prin care te eliberezi de modurile vechi si nesanatoase de gandire reprezinta finalizarea procesului de schimbare adoptat prin medicina spirituala ceea ce iti va permite ca o viata noua sa se nasca dintr-o liniste deplina. Este linistea in care vei invinge frica de pierdere si schimbare, vei descoperi scopul vietii tale invatand metode care sa iti permita cultivarea linistii. Pentru fiecare din notiunile mai sus amintite va urma in continuare un articol dezvoltat.


-    va continua -

Lasă un comentariu

Prin scrierea unui comentariu va dati acordul cu privire la Politica de Confidentialitate si Termenii si Conditiile paginii noastre web. Adresa ta de email NU va fi publicata pe site.