Încetinirea îmbătrânirii prin celulele Stem
27 Ianuarie 2023

Încetinirea îmbătrânirii prin celulele Stem

Eforturile privind încetinirea îmbătrânirii pot fi susținute de către celulele Stem. Ce sunt celulele Stem? Celulele Stem sunt celule cap de serie, celule inițiale din care provin toate celelalte celule din corpul nostru. Se cunosc în prezent două tipuri de celule Stem: embrionare și adulte.

Celulele Stem adulte se găsesc la nivelul întregului corp și pot fi activate prin remedii naturale, fără nici un fel de pericol. Când celulele Stem adulte îmbătrânesc acestea vor fi înlocuite de alte celule Stem. Pentru a evita evoluția celulelor Stem spre transformarea lor în celule canceroase avem remedii naturale foarte eficiente precum sunt:

  • Ashwagandha – care inhibă evoluția celulelor canceroase cu rezerva de a nu fi folosit acest remediu de către persoanele care concomitent folosesc și opianacee.
  • Forma naturală a vitaminei C – sucul de lămâie.
  • Celulele Stem – care contribuie la vindecarea leziunilor cutanate, leziuni care la o vârstă mai înaintată implică un timp mai îndelungat, avem remedii naturale care pot să contribuie la scurtarea timpului de vindecare prin stimularea acestor celule Stem denumite “Mezenhimale” precum sunt uleiul de migdale, uleiul de avocado, Aloe Vera, vitamina C naturală – aceste remedii s-a constatat a fi eficiente și în estomparea ridurilor și a cearcănelor.

Lasă un comentariu

Prin scrierea unui comentariu va dati acordul cu privire la Politica de Confidentialitate si Termenii si Conditiile paginii noastre web. Adresa ta de email NU va fi publicata pe site.